Nieuw in de shop: Partijgoed OP=OP

Breng nu een bezoek aan de webshop. Je zult zien dat er steeds meer nieuwe artikelen bijkomen. En je bestelt alles gemakkelijk online. Nu vindt je ook Partijgoed in de shop. Dit is leer wat wij hebben ingekocht van bekende looierijen. Met een prima kwaliteit. Er geldt alleen OP = OP. Dus kijk goed naar de voorraad. We hebben het zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Je kunt 2 verschillende formaten bestellen:

20 cm. x 30 cm.                   Prijs € 19.95

50 cm. x 50 cm.                 Prijs € 39.95

(Prijzen inclusief BTW en gratis verzending in NL,B)

Het partijgoed is dus leer wat wij hebben ingekocht bij verschillende looierijen. Voordat we het opnemen in ons assortiment wordt het zorgvuldig gecontroleerd en beoordelen we het algemene kwaliteitsniveau. Dat houden we namelijk graag op een mooi niveau. Voor de looierij  is het teveel en te divers om het zelf te verkopen. Zo zijn er losse vellen, waarvan er dus maar 1 of 2 zijn en er zijn posten, zo genoemd als we er een pak van 4 - 5 vellen van kunnen maken.  In ons magazijn ligt het leer keurig netjes gesorteerd op kleur.

Om het voor de klanten die dit soort leer willen kopen makkelijk te maken, bieden we in de shop ook dit partijgoed aan. Met als extra voordeel dat we het in 2 handige formaten aanbieden.

En OP = OP.

Wil je daarna nog iets bestellen wat erop lijkt , dan kun je ons altijd bellen of mailen. We zoeken dan graag voor je in het magazijn naar een vergelijkbaar artikel.

Dit partijgoed is over het algemeen zeer geschikt voor kleine lederwaren. Kijk naar de eigenschappen die we aangeven om te zien of het wat voor jou is. Ongetwijfeld zit er wat tussen.